1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του και δυνατότητα αίτησης επιστροφής χρημάτων ή αντικατάστασης του προϊόντος με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα της αρεσκείας σας αντίστοιχης αξίας με αυτό που παραλάβατε ή μεγαλύτερης εφόσον καλύψετε τη διαφορά. Επιστροφές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν σε κοσμήματα τα οποία έχουν κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας (π.χ. βέρες). Τα κοσμήματα που επιστρέφονται θα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις για να γίνονται δεκτά. Αρχικά, πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους, στην κατάσταση που τα παραλάβατε, έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα κι όχι για προσωπική χρήση. Θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη, την εγγύηση και το κουτάκι συσκευασίας. Μάλιστα θα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα, ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους. Κοσμήματα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτά.

Σε περίπτωση αποστολής ελαττωματικού προϊόντος, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή του προϊόντος ή την αντικατάστασή του ή επιστροφή του ποσού που καταβάλατε για το συγκεκριμένο προϊόν, χωρίς επιπλέον χρέωση, και η επιστροφή και επαναποστολή του προϊόντος γίνεται μέσω της εταιρείας courier που θα σας υποδείξουμε. Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με όποια μεταφορική επιλέξετε και με δικά σας έξοδα αποστολής. Όσον αφορά την επιστροφή χρημάτων, όταν η πληρωμή του προϊόντος έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε λογαριασμό μέσω τραπέζης, θα χρειαστεί να μας γνωστοποιήσετε το iban του λογαριασμού σας για την πίστωση του ποσού, ενώ αν έχει πραγματοποιηθεί πληρωμή μέσω χρεωστικής κάρτας, γίνεται επιστροφή του ποσού απευθείας στην κάρτα. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας τηλεφωνικά στο 2310526695 ή στο 2310233430 ή μέσω email στο info@kosmimadoro.gr για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής.

2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο πληρωμής, θα μπορέσετε να εκτελέσετε μία τραπεζική μεταφορά (η πληροφορία θα δοθεί αυτόματα τη στιγμή της αγοράς). Όταν γίνεται τραπεζικό έμβασμα, επιβαρύνεται ο πελάτης την προμήθεια της εκάστοτε τράπεζας.

Σημείωση: Η παραγγελία θα σταλεί μόνο αφού λάβουμε την πληρωμή, μία διαδικασία που διαρκεί 1-5 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την τράπεζα.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR9302600300000970201422676

BIC: ERBKGRAA.

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK: Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR8101407010701002002027374

BIC: CRBAGRAAXXX.

Τρόποι χρέωσης προμηθειών/εξόδων: Τα τραπεζικά έξοδα να σας επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου (OUR)

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μετά από την κατάθεση χρημάτων μπορείτε να μας στείλετε με email τον αριθμό της παραγγελίας και το αποδεικτικό πληρωμής ώστε να επισπεύσουμε την αποστολή της παραγγελίας σας.

Πιστωτική Κάρτα – Δυνατότητα έως 12 άτοκες δόσεις:

Η πληρωμή θα χρεωθεί άμεσα στην πιστωτική κάρτα του πελάτη. Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε, για να προβεί σε αγορά. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης κ.ά. Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η εταιρεία Kosmimadoro.gr δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία σε κανέναν υπολογιστή της, και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του πελάτη. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών. Από 100€ έως 500€ η αποπληρωμή γίνεται μέχρι 5 άτοκες δόσεις, άνω των 500 € μπορείτε να επιλέξετε την αποπληρωμή  έως 12 άτοκες δόσεις.

Αντικαταβολή:

Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν. Αν η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 200 €, καθώς και στην περίπτωση προσωποποιημένων κοσμημάτων ή κοσμημάτων κατά παραγγελία, απαιτείται κατάθεση προκαταβολής 30% του συνόλου. Το υπόλοιπο 70% πληρώνεται κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Paypal:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας  πληρωμών Paypal.

Εξόφληση κατά την παραλαβή από το κατάστημα:

Έχετε τη δυνατότητα, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, να εξοφλήσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, Μητροπόλεως 36, στη Θεσσαλονίκη.

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η εταιρεία Kosmimadoro.gr σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους παραγγελίας:

1. Απευθείας παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2. Τηλεφωνική παραγγελία. Καλώντας στο 2310526695 ή στο 2310233430 έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Οι συνεργάτες μας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00-17:00 και Σάββατο 10:00-15:00.

4. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. εξαντλημένο απόθεμα), η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.

Οι αποστολές μικροδεμάτων πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από το μενού «Ο Λογαριασμός μου» καθώς και την πορεία της αποστολής σας μέσω του tracking number της courier το οποίο θα σας αποστέλλεται μόλις είναι διαθέσιμο.

5. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές στην Ελλάδα γίνονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Elta Courier, ACS και DHL και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε 2-3 ημέρες. Η παράδοση γίνεται μεταξύ 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις όπου υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών EMS. Η επιβάρυνση ανά αποστολή έως το ποσό των 399 ευρώ είναι 10€. Από 400 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν. Η καταβολή των χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τραπέζης.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε 2-3 ημέρες. Η παράδοση γίνεται μεταξύ 2-5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

ΕΥΡΩΠΗ

Οι αποστολές στην Ευρώπη γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPM. Η επιβάρυνση ανά αποστολή έως το ποσό των 399 ευρώ είναι 15 ευρώ. Από 400 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν. Η καταβολή των χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τραπέζης.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε 2-3 ημέρες. Η παράδοση γίνεται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής στις περισσότερες χώρες. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην χώρα παράδοσης.

ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ)

Οι αποστολές σε χώρες εκτός Ευρώπης (Η.Π.Α κ.λπ.) γίνονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών DHL και SPM. Η επιβάρυνση ανά αποστολή είναι 20€. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε 2-3 ημέρες. Η παράδοση γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής στις περισσότερες χώρες. Για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις όπου υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις στην παράδοση για τις οποίες θα ενημερωθείτε.

6. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Η παραγγελία σας μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, εφόσον δεν έχει ήδη αποσταλεί στην εταιρεία courier.

2. Κατά την παράδοσή τους, όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη.

3. Εφόσον ο courier δεν σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.

4. Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9:00 π.μ. έως και την 8:00 μ.μ. (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης).

5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα, Μητροπόλεως 36, στη Θεσσαλονίκη, ή από κάποιο κατάστημα courier, επιλέξτε το στην σελίδα παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα.